Referensprodukter

När det gäller vad man kan använda våra produkter till är det bara fantasin som sätter stopp för idéerna. Ingenting är omöjligt och ingen kund är för liten för oss!

Godispucken är vår storsäljare, i dagsläget främst till föreningar. Skolresor, företags giveaways, konferenspresenter är andra idéer. Här nedan ser du några av de produkter vi producerat.

Hör av dig!

Tveka inte att höra av dig med din fundering så hjälper vi dig!

Samla till skolresa

Detta är ett enkelt sätt för skolklasser att tjäna in lite extra till klasskassan. Färdiga förslag till etiketter finns men det går alldeles utmärk att rita och göra egna som jag sedan trycker till etiketter.

Candy world

Candy World, världens största godisbutik, i Haparanda har vi en storsäljare- ”renskit”- våra hårda saltlakrits kulor.  Att första butiken i hamnade i Haparanda grundade sig i att Finnarna är de som konsumerar mest godis i hela världen. Svenskarna kommer som tät tvåa. Var annars ska då  ligga om inte på gränsen mellan dessa två länder. (Text från candyworld.se)

Birgers Prickar

Birger är Storsjöodjurets son och finns i Jämtland. Om honom och hans äventyr skrivs det barnböcker. Han är också Svenska Skidskyttanas Mascot. Han har även en egen karamellsort som heter Birgers Prickar. Vill du veta mer om Birger så har han en egen hemsida!

Options

Spelarbilder

Vissa föreningar presenterar sina spelare på vår ask- ”godispucken”. De blir lite av ett samlarobjekt. Det finns också möjlighet för föreningen att presentera andra grupper av spelare, som bland annat ” gamla godingar ” -spelare som lagt skridskorna på hyllan men är legendarer i klubben. Låt fantasin flöda!

Options

Godis till event eller tävlingar

Skidskyttelandslaget har kört på temat- bom eller träff. Så de har vita och svarta godisar i sina askar och har själva designat sin etikett.

tbaskar_rätta

Give aways med mera

Turistbyrån i Ånge kommun har tryckt bilder på besöksmål på sina etiketter och även gjort en informationstext om platsen på askens baksida. Det är en perfekt reklamyta att exponera sitt budskap på!

Polkagrisaskar

Dessa askar med de söta minigrisarna finns också i beställa. Obs. Polkagris karamellerna finns inte hemma i lager så det kan bli lite längre leveranstid än normalt.

Företagsprodukter

Att sätta en profiltext och sin logga på askar är toppen, det har klädaffären Jiges i Ånge fattat!